Gastenboek La Nauve

Schrijf een bericht in het gastenboek : Terug naar de website La Nauve : Zoeken
Er staan nu 47 berichten in ons gastenboek.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>>
Laat de berichten 21 tot en met 25 zien.
Kees en Hilly van der Kooij
hallo daar wij zijn Kees en Hilly.van het platbodem die ook op de vlijt lag. nu nog ligt.ik ,kees heb jacob gesproken in de werkplaats en samen koffie en een biertje gedronken.toen zei je dat jullie een website had en daar eens op moest gaan kijken.nou dat hebben we gedaan.heel mooi.ik moet morgen naar antwerpen voor mijn examen voor me matrozen diploma.en morgen middag gaan praten met een reder.weet nog niet wat ik moet doen of chauffeur blijven of gaan varen maar dat zien wel weer . goede vaart en tot horens
Maandag 27 April 2009 20:02:05

Commentaar La Nauve   Heel veel suc6 met het examen! We zullen duimen.
Groetjes uit Sens

Sjaak Pons
Hallo lieve mensen. Ben enkeke jaren terug bij jullie geweest ivm motorproblemen ( iets met thermostaat - koelwater ) ergens ten zuiden van Dyon op de Saone? als servicemonteur bij de Haas Diesel. Heb toen overnacht in jullie tentje aan de wal. Denk met veel plezier terug aan twee bijzonder gastvrije mensen ( en dieren ) . Hoop jullie nog eens te zien groetjes Sjaak.
Dinsdag 21 April 2009 22:24:26 - Maassluis

Commentaar La Nauve   Hoi Sjaak,
Wat leuk om jou hier te zien!Er zat een gat in het reservoir van de koeling, motor liep niet warm tijdens het varen maar juist als we stationair draaide
Ook wij denken er nog vaak aan terug, je sliep in ons nieuwe tentje... en we wisten meteen dat die waterdicht was na de onweersbui die er 's nachts viel ;-).
Later ben je nog een keer in Helmond geweest.
Groetjes van ons

Frank Crutzen
Beste heer/mevrouw,

Ik heb een zeer ongebruikelijke vraag aan u. Mijn schoonvader wordt op 30 october 50 jaar en hij heeft maar een wens als cadeau:
meevaren op een binnenvaartschip!!!!
Dit kan voor meerdere dagen zijn en hij wil dan ook graag meehelpen aan boord, uiteraard niet tegen betaling. Hij heeft zelf een hotel/restaurant dus hij is gewend 12 uur per dag te werken.
Is dit evt. mogelijk binnen uw bedrijf?

Ik hoop snel iets van u te horen.

Met vriendelijke groet,


Frank Crutzen
06-52334485
Woensdag 4 Maart 2009 20:07:59

Commentaar La Nauve   Beste Frank,
Wij hebben aan boord geen gelegenheid voor extra personeel, gewoon omdat we geen extra slaapplaats hebben. Een dag mee ergens in Nederland zou misschien nog te regelen zijn maar wij kunnen slecht vooruit vertellen wanneer we ergens zijn. Op dit moment zijn we nog in Frankrijk. Als we weer in Nederland zijn neem ik daarover wel even contact met je op.
Groetjes Jacob en Liesbeth

Leo Verburg
Via de webring van vaart kwam ik jullie site tegen. Ik heb net 2 uur lang in de weblog ''varen'' zitten lezen. Ik vaar zelf ook maar jullie vaart is echt een hemelsbreed verschil met die van ons. Wij varen op de Rijn met al haar zijrivieren en dat is toch heel wat anders.
De vaart is hier veel hectischer dan bij jullie. Mijn complimenten voor de site met zijn leuke verhalen en hele mooie foto's. Ik zal zeker vaker een bezoekje brengen.
PS Onze verrichtingen zijn te volgen op scheepvaartbedrijfaqua.eu
Zaterdag 14 Februari 2009 08:34:49 - Op de Moezel opvarig met kolen vanaf Vlissingen naar Blenód

Marianne Nab
Hoi Liesbeth en Jacob,

Het is even stil geweest vanaf deze kant, maar ik heb jullie site weer opgezicht en geniet wederom van jullie verhalen en foto's. Dat er nog veel mooie/ indrukwekkende/ ontroerende belevenissen op de site gezet mogen worden!

Wij wensen jullie alvast rustige feestdagen toe en een heel goed 2009!
Hopelijk zien we elkaar weer in het nieuwe jaar.

Lieve groet,
Dick, Kasper, Max en Marianne
Dinsdag 9 December 2008 11:35:06


<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>>
Je kan in dit gastenboek zoeken op:
Bericht : - Naam : - Alles :
Typ hier je zoekopdracht in: