Langs de waterlijn – Van Noord naar Zuid.. en terug
Uit de fotoberg
facteur-21
Archief
Categorie

Overig

Alles wat niet in de vorige categorieën thuis hoort.

“Mijn” berg

Jaren geleden lagen we (ook in mei) in Reims te wachten tot we konden gaan laden. Het was een lang weekend met een feesttdag er achteraan. Tijd voor een wandeling en op zoek naar asperges want daar hadden we zin in. In die tijd hadden we nog geen internet dus met de honden in de auto en rijden maar. Ergens tussen Reims en Soissons vond ik de asperges maar de verkoopkraam was nog gesloten. Dus verder voor de wandeling. Ergens net door een klein dorpje zag ik een pad dat de bossen inliep, vanuit de auto zag het er al mooi uit, bloeiende gouden regen, veel margrietjes en andere plantjes.
Continue reading

Helemaal NIEUW!

Tja dan begin je aan je website, die moet zo nodig een nieuw jasje!

Dan merk je dat het gastenboek er niet meer bij past.. ook een nieuw jasje!

En dan, ach dan…moet de weblog ook maar in hetzelfde thema!

Jacob werd er helemaal gek van. Kan iedereen dat nu al zien?? Nee Jacob, alleen wij! Eerst afmaken en dan publiceren. Heel eng hoor om het oude spul eraf te halen en dan het nieuwe erop! Zou de backup van alle berichten gelukt zijn? Vanavond was het zover! Delete oude en welkom nieuwe site. Ik hoop dat iedereen veel plezier heeft bij het onderzoeken van alle nieuwe hoekjes ervan.

Er staan nog oude verhalen in de wacht om te publiceren maar dat komt onderweg naar Vailly sur Aisne want we zijn weer aan de reis!

Gezelligheid kent geen tijd…..

Ehhhhh….. Ja een beetje schaam ik mij wel, zolang niet geschreven…

November ging over in december zonder dat er iets bijzonders was. Begin december losten we in Geertruidenberg en we besloten om eens een keer de feestdagen in Nederland door te brengen. Het schip parkeerde we in de vluchthaven van Zijpe en we verhuisde voor een paar weken vakantie naar een huisje van de familie in Westerschouwen. Daar was wel bijna een verhuiswagen voor nodig met al het vee. De kerstkaarten waren ook nog niet kaar dus ook de laptop en printer mee. En bij die kerstkaarten hoorde natuurlijk ook de nodige kerstversiering. Drie keer rijden met onze Nissan was net genoeg. Continue reading

Laaiend Fikkie

Heerlijk een rustige zondag middag!

Chica en Droppie dollen wat rond over het gras met een passanten hond. Droppie lijkt tot over haar oren verliefd op deze giga bikkel. Een grote Bordeaux Dog die er erg woest uitziet maar een enorme goedzak is. Continue reading