Langs de waterlijn – Van Noord naar Zuid.. en terug
Uit de fotoberg
abbecourt002
Archief
Categorie

Slangen en wespen

We zijn net leeg waren in l’Ardoise. Jacob was vanmiddag het schip aan het schoonspuiten, en toen hadden we ineens een dikke slang in het gangboord. Ik heb Jacob nog nooit zo hoog zien springen. Met veel moeite wisten we hem uit het gangboord te spoelen maar dat vond hij niet leuk. Eenmaal in het water was hij toch weer aan het proberen om tegen de zij van het schip te klimmen maar dat lukte niet. Uiteindelijk is hij naar de kant gezwommen. Later bleek dat het geen giftige was.

Slang

Toen we die avond een plekje zochten om de barbecue neer zetten zaten we bijna boven op een nest met hoornaars dat zijn wespen die ongeveer 3 cm groot zijn. Ze waren al hard op weg om in de aanval te gaan en wij zijn gaan rennen. Het is gelukkig ook goed afgelopen.

Als een vogeltje

Flink nest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *